Whisky är viktigt för oss. Och gott!

Whiskyspot.com är Skandinaviens ledande nyhetssajt om whisky. Grundad 2002 av Henrik Aflodal. Vi älskar whisky och jobbar brett med nyheter både från svensk horisont och ur ett internationellt perspektiv. Stora och små händelser i whiskyvärlden speglas i nyhetsdelen eller i djupgående features. Chefredaktör Aflodal kommenterar högt och lågt i sin krönika. Nya releaser recenseras och betygsätts. Riktigt bra whiskies testas live i WhiskyTV som också gör intressanta talkshows på olika ämnen. Whiskyspot arrangerar Maltwhisky-VM var fjärde år där destillerier från hela världen slåss om titeln Världens Bästa Whisky i blindprovningar runt om i landet. Välkommen till vår whiskyvärld!

[td_block_text_with_title custom_title=”Kontaktuppgifter”]

Whiskyspot.com
Armébacken 18, 187 64 Täby

Henrik Aflodal, chefredaktör
+46 (0) 704 221416
Mejl: redaktionen@whiskyspot.com

[/td_block_text_with_title]

[td_block_text_with_title custom_title=”Vi vill något”]

Whiskyspot.com har en egen röst. Vi har åsikter om whisky. Både innehållet i flaskan och de som producerar och marknadsför drycken. Vi kastar oss emellan neutral nyhetsrapportering och kommenterande opinionsbildande inlägg. Passion och djup kunskap om ämnet gör skillnad. Det vi skriver ska kännas och vara nyttigt, både för branschen som helhet och dig som läsare. Vill du bidra med smarta engagerade texter? Välkommen med i gänget, kontakta oss!

[/td_block_text_with_title]

Skicka ett meddelande!

[contact-form-7 id=”2671″ title=”Kontaktformulär 1″]

[td_block_2 limit=”3″ custom_title=”Senaste nytt” td_filter_default_txt=”All”][td_block_ad_box spot_id=”sidebar” spot_title=”- Advertisement -”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.